93 411 83 73

HORAS CONCERTADAS LUNES A VIERNES DE 10h a 18h

Viatge a Atapuerca.
En grup. Amb la revista Sàpiens
i el professor Eudald Carbonell


La revista SÀPIENS i TARANNÀ VIATGES AMB SENTIT organitzem conjuntament del 7 al 10 de juliol, un viatge exclusiu en grup a Burgos i als jaciments d’Atapuerca amb un guia de luxe, l’arqueòleg Eudald Carbonell, que ens acompanyarà a uns jaciments de referència mundial en l’estudi de l’evolució humana en plena temporada d’excavacions. A més, els assistents podran accedir a zones reservades només per als investigadors i veure com hi treballen. Una experiència per conèixer de primera mà l’Evolució de l’ésser humà des de fa més d’1 milió d’anys fins a la actualitat.

Els jaciments de la serra d’Atapuerca estan situats a la província de Burgos, entre els termes municipals d’Ibeas de Juarros i Atapuerca. Es troba en un passadís geogràfic que connecta les conques de l’Ebre i del Duero i està rodejada de nombrosos ecosistemes diferents i una gran diversitat biològica, el que ha fet d’aquesta serra un lloc de pas per excel·lència per a grups d’humans del passat.

A finals del s.XIX van començar les obres per construir el traçat del ferrocarril miner que van deixar al descobert aquests importantíssims jaciments arqueològics, el quals es porten excavant més de 40 anys.

A la serra d’Atapuerca hi ha jaciments de diferents cronologies, registrant més d’1 milió d’anys d’història. En ells s’han trobat restes de varies espècies humanes diferents (Homo sp, Homo antecessor, preneandertals, neandertals i Homo sapiens). L’abundància de restes fòssils i l’excepcionalitat d’aquests fa que aquest lloc sigui un referent en l’estudi de la Evolució Humana. Per aquest motiu, l’any 2000 aquests jaciments van ser declarats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

 • Sortida: 7 de juliol de 2022
 • Durada: 4 dies
 • Grup mínim: 20 persones
 • Grup màxim: 25 persones

PUNTS FORTS DEL VIATGE

 • Viatge de 4 dies i 3 nits amb tot inclòs.
 • Viatge historicocultural organitzat amb la col·laboració de SÀPIENS.
 • Acompanyament per part del prehistoriador i co-director d’Atapuerca, Eudald Carbonell.
 • Visites als jaciments de la serra d’Atapuerca i al seu entorn natural amb activitats experiencials incloses.
 • Visita guiada a la Cartoixa de Miraflores i al Monestir de Las Huelgas.
 • Visites al Museu de l’Evolució Humana de Burgos.
 • Visita guiada de la catedral i del centre històric de Burgos.
 • Sopar al restaurant Casa Ojeda de Burgos.
 • Allotjament a l’hotel NH Collection Palacio de Burgos 4*.

RESUM DEL VIATGE

DIA 01 // 7 DE JULIOL: BARCELONA – BURGOS
DIA 02 // 8 DE JULIOL: BURGOS – ATAPUERCA – BURGOS
DIA 03 // 9 DE JULIOL: BURGOS
DIA 04 // 10 DE JULIOL: BURGOS – BARCELONA

 

INSCRIU-TE O DEMANA INFORMACIÓ

«Només es tramitaran les sol·licituts d’inscripció rebudes dins del període d’inscripció, que s’obrirà a les 12:00 del dilluns 9 de maig i es tancarà el divendres 13 del mateix mes.»
Data de sortida*
Nº de persones*

Sóc subscriptor del Sàpiens*

* Camps requerits

 


ITINERARI

(E) ESMORZAR (D) DINAR (S) SOPAR

DIA 01 // 7 DE JULIOL: BARCELONA – BURGOS (- , D , S)


Sortirem des de l’estació d’autobusos de la Plaça de Sants de la ciutat de Barcelona. De camí cap a Burgos, ens aturarem breument per a recollir passatgers al Centre d’Acollida Turística CAT de Cervera i a l’Estació Central d’autobusos de Lleida. Per dinar ens aturarem a la població d’Alfaro (La Rioja). Arribarem a la ciutat de Burgos a mitja tarda on, després de fer el check-in al nostre hotel, disposarem de temps lliure fins a l’hora de sopar. Sopar a l’hotel i allotjament.

DIA 02 // 8 DE JULIOL: BURGOS – ATAPUERCA – BURGOS (E , D , S)


Després del desdejuni, pujarem a l’autocar que ens durà fins a l’accés al complex d’Atapuerca, on ens estarà esperant l’equip que gestiona el jaciment i, al capdavant, qui serà el nostre guia d’excepció en aquest primer dia, l’arqueòleg Eudald Carbonell. Després d’una breu presentació del que significa aquest important jaciment de la mà del seu codirector, començarem el programa de visites.

 

 

 Visita als jaciments de la Serra d’Atapuerca

Recorrerem l’anomenada Trinxera del Ferrocarril, un pas artificial de roca calcària obert a principis del segle XX que va deixar al descobert tres dels jaciments més significatius i que avui es poden visitar en aquest emplaçament arqueo-paleontològic: la Sima del Elefante, la Galería i la Gran Dolina. A més es visitarà el jaciment de la Cova Fantasma i Portalón. Al llarg d’aquesta visita podrem veure els jaciments de la serra d’Atapuerca en plena activitat, amb arqueòlegs i paleontòlegs treballant en els diferents espais visitats.

Visita a la zona de rentat del riu Arlanzón

Ens aproparem a una zona apartada dels jaciments, al costat del riu Arlanzón, on es netegen i garbellen els sediments per buscar restes de mida petita que hagin passat desapercebudes a les excavacions. Fonamentalment, s’hi troba microfauna, que serveix per situar els jaciments cronològicament i reconstruir el paisatge i el clima en el que visqueren els éssers humans que habitaven la serra.

Una vegada finalitzada la visita a la zona del jaciments, pujarem a l’autobús i ens desplaçarem fins al CAREX.

Visita al Centre d’Arqueologia Experimental (CAREX)

Es tracta d’un centre d’interpretació de la prehistòria, en el que es pot experimentar com era el dia a dia dels nostres avantpassats. Es composa d’un espai interior on es pot gaudir d’una exposició d’arqueologia experimental i un espai exterior amb un recorregut cronològic, on podrem conèixer l’evolució de les innovacions tecnològiques al llarg de la Història de la Humanitat.

Després d’aquesta visita, l’autocar ens durà fins al poble d’Ibeas de Juarros, a poc més d’1 quilòmetre de distància, on dinarem. Una vegada satisfeta la gana, tornarem al CAREX per seguir el nostre programa.

Taller d’arqueologia experimental

Amb aquesta activitat ens submergirem en la prehistòria fabricant instruments de pedra tallada, aprendrem a fer foc amb fusta per fricció i participant en una competició de tir amb arc i propulsor.

A l’hora de tancament del centre, ens acomiadarem del professor Eudald Carbonell i de les instal·lacions de la Fundació Atapuerca i tornarem cap a Burgos. A l’arribar, disposarem de temps lliure. Al capvespre, farem una breu passejada pel concorregut Paseo del Espolón, que ens durà fins el conegut restaurant Casa Ojeda, on soparem. Havent sopat, tornada i allotjament a l’hotel.

DIA 03 // 9 DE JULIOL: BURGOS (E , D , S)


Després del desdejuni, l’autocar ens durà a la Cartoixa de Miraflores per conèixer la seva història i gran riquesa artística de la mà d’una guia oficial de la ciutat de Burgos. A la Cartoixa de Miraflores hi ha un dels conjunts més notables del gòtic de finals del segle XV, on hi destaquen els sepulcres dels pares d’Isabel la Catòlica i l’excepcional retaule major, ambdós obra de Gil de Saloe.

 

 

 

Prosseguirem la nostra ruta fins al Monastir de Las Huelgas, on farem la visita guiada del seu interior. El Monasterio de Santa Maria La Real de las Huelgas és un monestir cistercenc que fou fundat al 1187 pel rei Alfons VIII de Castella i la seva esposa Leonor de Plantagenet. Església, claustres, capelles i jardins formen un excepcional exemple de l’art mudèjar en aquest conjunt monàstic romànic i és el conjunt històric més antic que forma part del Patrimoni Nacional.

 

 

 

Finalitzada aquesta visita, ens dirigirem fins al turó que domina la ciutat de Burgos, on hi trobem el seu castell. Des d’allí baixarem caminant fins a la Plaza Mayor, creuant el casc antic de la ciutat, on dinarem.

 

 

 
 

Museu de l’Evolució Humana (MEH)

Després d’una curta passejada havent dinat, visitarem el Museu de la Evolució Humana, on podrem veure els fòssils originals més importants descoberts en els jaciments de la Serra d’Atapuerca i, a la vegada, aprendrem com han evolucionat els diferents homínids des de fa 4 milions d’anys. També aprendrem com funciona el nostre cervell i quan i on es van fabricar les primeres eines de pedra.

Acabada aquesta visita a mitja tarda, tindrem temps lliure fins l’hora de sopar. Sopar a l’hotel i allotjament.

DIA 04 // 10 DE JULIOL: BURGOS – BARCELONA (E , D , -)


Després del desdejuni, farem el check-out i deixarem l’equipatge a la recepció de l’hotel. Abans de posar-nos en camí, i per finalitzar la nostra estada a la capital burgalesa, gaudirem d’una última visita, acompanyats per la nostra guia oficial, de la seva imponent catedral i del casc antic. Al migdia ens embarcarem a l’autocar per tornar cap a casa, parant de nou a Alfaro per dinar. Entrarem a Catalunya a mitja tarda i ens aturarem als punts de sortida inicials, arribant a Barcelona al vespre, on donarem per acabats els nostres serveis.

 

PREU DETALLAT

PREU PER PERSONA PER A SUBSCRIPTORS SÀPIENS EN HABITACIÓ DOBLE: 1.290 EUROS

PREU PER PERSONA PER A NO SUBSCRIPTORS EN HABITACIÓ DOBLE: 1.340 EUROS
SUPLEMENT HABITACIÓ INDIVIDUAL: 230 EUROS

EL PREU INCLÒU

 • Transport col·lectiu privat Barcelona-Burgos / Burgos-Barcelona amb parades a Cervera i Lleida.
 • Acompanyament de la redactora de SÀPIENS, Caterina Úbeda Oltra.
 • 3 nits d’allotjament en el tipus d’habitació escollida a l’hotel NH Collection Palacio de Burgos 4*.
 • Règim de pensió complerta: Des del dinar del dijous 7 al dinar del diumenge 10 de juliol.
 • A Burgos, transport col·lectiu privat per tots els desplaçaments Burgos-Atapuerca-Burgos.
 • Visites guiades i accessos a la Cartoixa de Miraflores i el Monestir de Las Huelgas (dissabte 9 matí), al Museu de l’Evolució Humana (dissabte 9 tarda), i a la catedral Burgos i al casc antic de la ciutat (diumenge 10 matí) amb guia oficial.
 • Ús de sistema de radioguiatge durant totes les visites.
 • Impostos aplicables.
 • Guiatge del codirector d’Atapuerca Eudald Carbonell Roura (divendres 8) als següents espais:
 • Visita als jaciments de la Sierra de Atapuerca.
 • Visita a la zona de rentat del riu Arlanzón.
 • Visita al Centre d’Arqueologia Experimental “CAREX”.
 • Taller d’arqueologia experimental.

EL PREU NO INCLÒU

 • Assegurança d’assistència i cancel·lació (opcional).
 • Begudes en els dinars.
 • Totes les despeses personals.
 • Tot el no descrit com a inclòs sota la llista “inclou”.

INFORMACIÓ ESTESA DEL VIATGE

SORTIDA AMB AUTOCAR

Anada dia: 07 de juliol
Origen: BARCELONA – Destí: BURGOS
Sortida: 10:00h – Arribada: 18:00h

Tornada dia: 10 de juliol
Origen: BURGOS – Destí: BARCELONA
Sortida: 12:30h – Arribada: 22:00h

Amb parades a Cervera (CAT) i Lleida (Estació Central) per recollir/deixar passatgers, i a Alfaro per dinar.

QUÈ HAS DE SABER

• La única sortida d’aquest viatge serà del dijous 7 al diumenge 10 de juliol.
• El període d’inscripció s’obrirà a les 12:00 del dilluns 9 de maig i es tancarà el divendres 13 del mateix mes.
• Us podeu inscriure amb un màxim de dues places per petició.
• La sol·licitud d’inscripció s’ha de fer, exclusivament, emplenant el formulari d’inscripció online que es crearà a tal efecte, el dia establert i a partir de l’hora indicada, i no abans.
• A cada petició se li assignarà un número d’ordre o de registre d’entrada amb el qual es cobriran les places disponibles, i la resta quedaran en llista d’espera.
• La reserva quedarà formalitzada amb el pagament del 40% de l’import del viatge, que s’haurà de fer efectiu les 24 hores següents d’haver rebut les instruccions per formalitzar la reserva. Si la formalització no es fa dins de termini, el torn passarà al primer de la llista d’espera.
• El pagament de l’import restant s’haurà de fer, com a molt tard, un mes abans de la sortida.
• El programa pot variar per necessitats logístiques i l’adequació de les visites a la normativa sobre mesures de seguretat higienicosanitàries per a la prevenció de la COVID-19.

SEGURETAT PER A TU I ELS TEUS

Des de Tarannà Viatges amb Sentit t’oferim, de manera opcional, una assegurança adequada per al teu viatge, i et recomanem que la contractis. Deixa’ns assessorar-te. Mirem per tu i pels teus perquè viatgeu d’una manera segura.

ASSEGURANCES DISPONIBLES
A continuació detallem les assegurances disponibles i recomanades per a aquest viatge:

VIP AUTOR PLUS
Hi ha la possibilitat de contractar una assegurança de viatge que inclou, a més de l’assistència, la cancel·lació (AXA VIP AUTOR PLUS 1500). Aquesta assegurança cobreix fins a 34 supòsits de cancel·lació i, a més, incorpora el cas en què sigui sobrevinguda per la indisposició del guia acompanyant expert en el tema. Aquesta assegurança té un preu de 50€.

En el cas de possibles supòsits que impliquin complicacions i recaigudes de malalties preexistents, cròniques o degeneratives, consulteu-nos.
Totes les nostres assegurances inclouen la covid-19, que la companyia AXA entén com a malaltia greu.

Podeu veure les assegurances disponibles a l’enllaç següent: Assegurances | Viatges Tarannà (taranna.com)

En cas que en vulgueu contractar alguna, ho heu de notificar en el moment de fer la reserva.

Les assegurances d’assistència i cancel·lació NO són serveis turístics que formin part del viatge combinat, ja que es tracta de productes financers que s’activen des del moment de la contractació. Per aquest motiu, NO són reemborsables en cap cas.

ALLOTJAMENT PREVIST

A Tarannà sempre intentem oferir hoteleria que estigui alineada amb els nostres valors en sostenibilitat i qualitat.

Aquest programa té un 100% d’hotels amb bones pràctiques en sostenibilitat.

   • Burgos: Hotel NH Collection Palacio de Burgos
    Conexió Internet Wifi: Sí.
    Bones pràctiques en sostenibilitat: En el seu compromís amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de las Nacions Unides, NH Hotel Group està adherit al Pacte Mundial de les Nacions Unides. En la seva política de Sostenibilitat NH Group aplica criteris d’eficiència i Sostenibilitat en tots els processos i decisions amb impacte al medi ambient, emprant la innovació, la ecoefiència i les energies renovables, inclosa la prevenció de la contaminació, el consum eficient dels recursos i reduir el volum de residus que es generen. S’asseguren el compliment dels requisits legals i altres requisits que afectin a la organització, amb el compromís amb la millora continua dels aspectes ambientals identificats a la seva activitat. Promocionen pràctiques sostenibles i respectuoses amb el medi entre els seus clients i proveïdors, desenvolupant accions que contribueixin a la millora dels entorns de les destinacions en les que operen. Col•laboren amb l’Administració i amb altres entitats del sector en el desenvolupament i promoció del turisme sostenible, contribuint a la investigació i difusió del coneixement en quant a medi ambient i eficiència energètica.
    Els principals indicadors inclosos en el seu Pla Estratègic de Responsabilitat Corporativa 2017-2019, inclou l’estalvi energètic, les certificacions ambientals, les ràtios d’aigua, energia i de petjada de carboni i la satisfacció del client en termes de Sostenibilitat. NH Hotel Group participa en el Carbon Disclosure Project, l’índex de sostenibilitat global de canvi climàtic CDP (Climate Change Project).

CRÈDITS DE LES IMATGES:
Planes 1, 3, 4, 5: © Susana Santamaría / Fundación Atapuerca
Plana 7 inferior: © Jordi Mestre / IPHES

GUIES ACOMPANYANTS

CIENTÍFIC ACOMPANYANT – PREHISTORIADOR I CO-DIRECTOR D’ATAPUERCA

EUDALD CARBONELL ROURA (RIBES DE FRESER, RIPOLLÈS, 1953)

Prehistoriador i llicenciat en filosofia i lletres per la Universitat Autònoma de Barcelona (1976), es va doctorar en geologia del Quaternari a la Universitat Pierre et Marie Curie Paris VI (1986) i en geografia i història a la Universitat de Barcelona (1988). Col•laborador del Consell Superior d’Investigacions Científiques, el 1988 es va incorporar com a professor a la Universitat Rovira i Virgili (fins al 1991), delegació de la Universitat de Barcelona a Tarragona, d’on és catedràtic de prehistòria des de 1999. Des d’aquesta institució, va impulsar un equip d’investigació interdisciplinari que es va materialitzar al 2004 en la creació de l’Institut Català de Paleocologia Humana i Evolució Social (IPHES), que dirigí fins al 2015. Ha realitzat nombroses excavacions en jaciments europeus i africans, entre les que destaca les d’Atapuerca, des de 1978 sota la direcció d’Emiliano Aguirre a qui va succeir el 1991 conjuntament amb José María Bermúdez de Castro i Juan Luís Arsuaga, i la de l’Abric Romaní, que dirigeix des del 1983. Es patró fundador i viceprecident de la Fundació Atapuerca.

És autor d’un gran número de treballs, entre ells, l’article publicat a la revista “Science”, conjuntament amb d’altres membres de l’equip d’Atapuerca, amb el títol “A Hominid from the Lower pléistocène of Atapuerca, Spain: posible Ancestor to Neanderthales and Modern Humanos” (1997), en el que presentava el Homo antecessor, el qual situava en una data bastant anterior a l’establiment dels homínids a Europa.

Destaca també com a divulgador i autor de nombrosos assajos en els que exposa la seva visió de la condició humana, influïda per la seva formació com a paleontropòleg i per una ètica del progrés humà basat en el marxisme. Ha estat nomenat “professor distingit” per la Universitat Rovira i Virgili (2003), i és membre del Capítulo Español del Club de Roma i de l’Acadèmia de Ciències de Nova York. Al 1997 li fou concedit el premi Príncep d’Astúries en representació de l’equip d’Atapuerca. A l’any 2000 va rebre la Medalla Narcís Monturiol al mèrit científic, entregada per la Generalitat de Catalunya, i al 2009 fou guardonat amb el Premi Nacional de Cultura.

GUIA ACOMPANYANT – REDACTORA DE SÀPIENS

CATERINA ÚBEDA OLTRA

Periodista amb més de 25 anys d’experiència. Es va llicenciar en Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona i va cursar estudis d’Antropologia a Goldsmiths College, a Londres. Ha treballat a mitjans com El Temps o El Periódico de Catalunya, a la ràdio i televisió belga RTBF i ha publicat articles en més de 20 capçaleres. Actualment és redactora de la revista Sàpiens, on va començar a treballar l’any 2019, després d’una etapa dedicada al periodisme i a projectes editorials digitals.

 

 

 

 

 

 
 


Mira el viatge a la web de Sàpiens


CONDICIONS DE CONTRACTACIÓ

• 40% de l’import total del viatge en concepte de bestreta en el moment de formalitzar la reserva.
• L’import restant, com a mínim, 1 mes abans de la sortida del viatge.

CONDICIONS DE CANCEL·LACIÓ DELS SERVEIS TERRESTRES

• Sense penalització fins a 22 dies abans de la sortida del viatge.
• 50% de penalització de l’import total de la reserva entre 21 i 15 dies abans de la sortida del viatge.
• 80% de penalització de l’import total de la reserva entre 14 i 7 dies abans de la sortida del viatge.
• 100% de penalització de l’import total de la reserva si és en menys de 7 dies de la sortida del viatge.

Es cas de cancel·lació o reducció de places, s’aplicaran les clàusules següents:
• Es permetrà una reducció d’un 10% de les places sense cost en peticions rebudes entre 21 i 15 dies abans de la sortida del viatge.
• Es permetrà una reducció d’un 5% de les places sense cost en peticions rebudes entre 14 i 7 dies abans de la sortida del viatge.
• Les sol·licituds rebudes amb menys de 7 dies de la sortida del viatge, seran penalitzades amb el 100% de l’import total de la reserva.

INFORMACIÓ D’INTERÈS

PERSONES AMB MOBILITAT REDUÏDA
És necessari disposar d’informació del viatger o menors al seu càrrec que es trobin en les següents circumstàncies: persones amb mobilitat reduïda (per motius de discapacitat física, sensorial o de l’aparell motor; permanent o temporalment; discapacitat o deficiència intel·lectual; o qualsevol altre causa de discapacitat, o per l’edat, i que la seva situació requereixi una atenció adequada i l’adaptació a les seves necessitats particulars del servei).

MESURES DE SEGURETAT HIGIENICO-SANITÀRIES PER A LA PREVENCIÓ DE LA COVID-19

Des de Tarannà Viatges amb Sentit vetllem per garantir l’aplicació de les mesures de seguretat higienicosanitàries més exigents per prevenir la covid-19 en els nostres viatges. Aquest és el nostre nou repte, que reforça el compromís amb la seguretat dels nostres viatgers. Aquestes mesures es fonamenten en el compliment, per part de tots els proveïdors implicats, de la normativa vigent en el seu àmbit i de l’aplicació de les noves tecnologies per minimitzar riscos. En aquest sentit, i perquè sabem que cada viatge i cada destinació són diferents, a continuació us informem de les mesures específiques aplicables:
Abans del viatge i per tal d’evitar desplaçaments a les nostres oficines i minimitzar riscos:

 • SIGNATURA DEL CONTRACTE DE VIATGE: D’acord amb el nostre compromís amb la sostenibilitat i el medi ambient, apostem per la reducció de l’ús del paper i la signatura del contracte de viatge de manera online i segura.
 • REUNIÓ INFORMATIVA: La reunió per presentar el viatge, explicar la organització d’aquest, els seus horaris, recomanacions i atendre els possibles dubtes, es realitzarà per videoconferència grupal.
 • ENVIAMENT DE MARXANDATGE: L’enviament de qualsevol informació impresa, material informatiu del viatge o marxandatge associat es realitzarà per missatgeria a casa vostra.
 • ENTREGA DE DOCUMENTACIÓ: Seguint amb el nostre compromís per una oficina verda i lliure de COVID-19, totes les entregues de documentació es faran de manera online.

Durant el viatge i per tal de minimitzar riscos i possibles contagis:
De manera general, es demanarà als participants en el viatge que mantinguin la distància de seguretat interpersonal d’un metre i mig sempre que sigui possible, facin servir la mascareta on sigui requerit i tinguin una higiene adequada de les mans amb gels hidroalcohòlics.
En concret es prendran les següents mesures:

 • AL PUNT DE TROBADA EL DIA DE LA SORTIDA:
  • Abans deixar l’equipatge al porta-equipatge de l’autocar i de pujar-hi, es prendrà la temperatura de totes les persones mitjançant un termòmetre d’infrarojos homologat. En el cas que la mesura aporti indicis de simptomatologia de la COVID-19, es denegarà l’accés i, per tant, no podrà embarcar a l’autocar. Aquesta persona podria reincorporar-se al grup en el moment que pugui aportar un certificat mèdic negatiu de la COVID-19.
 • A L’AUTOCAR:
  • Serà obligatori l’ús de mascaretes per part de tots els usuaris i en tot moment.
  • Es disposarà de gels hidroalcohòlics per mantenir una higiene de les mans correcta i un contenidor específic per al rebuig sanitari.
  • Diàriament, es netejarà el vehicle amb productes específics i, en especial, dels passamans.
 • ALS RESTAURANTS:
  • L’establiment disposarà de gels hidroalcohòlics al seu accés.
 • A L’HOTEL:
  • El NH Collection Palacio de Burgos ha desenvolupat el programa “Feel Safe at NH Collection” de mesures higienico-sanitàries que ha estat certificat per l’empresa SGS.
  • Disposa dels seus protocols de neteja y desinfecció actualitzats (pe. productes d’acollida -amenities- desinfectats).
  • Serveis de restauració adaptats a la situació (pe. els esmorzars servits a taula).
  • Aplica les normes de distanciament social en tots els seus serveis.
  • Protocols y material de protecció personal (pe. hidrogels o kits de protecció a disposició).
  • Protocols de purificació d’aire i d’aigua (pe. s’han canviat tots els filtres d’aire).
  • Servei d’assessorament City Connection.
  • Protocols de seguretat i salut pels treballadors.
  • Existència d’un responsable de seguretat sanitària a l’hotel.
 • A LES ACTIVITATS I VISITES PROGRAMADES:
  • A les visites interiors a les instal·lacions gestionades per la Fundació Atapuerca, cal dur mascareta.
  • Durant tot el programa de visites, i quan calqui, es farà servir la innovadora tecnologia VOX Connect, que permetrà el radioguiatge del grup a través del telèfon mòbil personal. A Tarannà apostem per les tecnologies d’avantguarda per millorar l’experiència dels clients i la seva seguretat. Amb un sistema de radioguiatge, els membres del grup poden mantenir la distància de seguretat interpersonal amb facilitat. A més, com que està implementat als dispositius i s’utilitzen els auriculars personals, es redueix els risc de manipulació amb dispositius aliens. L’app és fàcil de configurar i de fer servir, i ofereix una comunicació nítida i segura.

A més a més, serà d’aplicació tota la normativa vigent en l’àmbit del transport de passatgers, de la restauració, de l’hoteleria i de les visites turístiques en base a les disposicions legals incloses en el BOE a data d’emissió d’aquest document i de les especificacions UNE-0066 publicades per la Asociación Española de Normalización, UNE, en col·laboració amb el Instituto de Calidad Turística Española, ICTE, i que estableixen les directrius i recomanacions per la reducció del contagi pel coronavirus SARS-CoV-2 en el sector turístic.

Volem que sapigueu que us cuidarem durant tot el viatge i, per això, en cas de simptomatologia compatible amb la COVID-19, ens posarem a disposició de l’entitat sanitària pertinent.

Igualment, i per preservar la seguretat del grup, en cas de que algun component del grup incomplís de manera reincident les mesures preventives que siguin finalment establertes, es prendran les mesures corresponents.

Per vetllar pel compliment d’aquestes mesures i fer possible un seguiment del vostre benestar durant el viatge, us informem que l’assistència al viatge portarà implícita l’acceptació i el compromís de:

 • Seguir les mesures de prevenció establertes en cada moment per la organització per assegurar la vostra salud i la de la resta del grup.
 • En cas de simptomatologia de la COVID-19, autoritzar a Tarannà Viatges amb Sentit a emprar la informació de caire personal necessària i a emprendre les accions que siguin acordades amb el centre sanitari que ens sigui assignat.

 


SOSTENIBILITAT EN EL VIATGE

SOSTENIBILITAT EN AQUESTA SORTIDA

El desig de Tarannà és fer felices a les PERSONES als viatges, oferint experiències i vivències úniques amb la màxima seguretat i qualitat, i conjuntament amb els nostres viatgers i oficines a la destinació, aconseguir una fita, el Turisme Sostenible. Aquesta fita és una camí per recórrer, en el que tots hem d’intervenir.

 • Aquest programa té un 100% d’hotels amb bones pràctiques en sostenibilitat.

PETJADA DE CARBONI DEL VIATGE

Amb el teu viatge estàs afegint un arbre MÉS al Bosc Viatger de Tarannà.
T’informem que la petjada de carboni mitjana del viatge és de: 0,18 Tn de CO2.
Aquest càlcul mitjà s’ha fet a partir de les dades que van publicar el Banc Mundial, Expansión, Statista i la Calculadora CO2 de Tarannà.
Per fer el càlcul, s’ha valorat una mitjana del transport i els serveis terrestres del viatge.
El teu arbre creixerà en el projecte de repoblació de la duna continental del Montgrí (Torroella de Montgrí).

OFICINA RECEPTIVA A DESTINACIÓ

Seleccionem els proveïdors que ens ofereixen la qualitat que desitgem per als nostres viatgers. Viatjar amb seguretat i gaudir d’unes merescudes vacances són prioritats per a nosaltres. Treballem aquesta destinació amb proveïdors que compleixen amb aquests valors de qualitat i servei.

INSCRIU-TE O DEMANA INFORMACIÓ

«Només es tramitaran les sol·licituts d’inscripció rebudes dins del període d’inscripció, que s’obrirà a les 12:00 del dilluns 9 de maig i es tancarà el divendres 13 del mateix mes.»
Data de sortida*
Nº de persones*

Sóc subscriptor del Sàpiens*

* Camps requerits

4 Comentaris en “Viatge a Atapuerca.
En grup. Amb la revista Sàpiens
i el professor Eudald Carbonell”

 1. Rosa

  Viatge fantastic, i molt interesant.

  La visita a Atapuerca inolvidable, i degut al moment, molt emotiva.

  Amb referencia dels nostres guias i conductor autocar els dono un 10.

  1. sergi

   Benvolguda Rosa, ens n’alegrem molt de que hagis trobat el viatge interessant. Moltes gràcies pel comentari. Salutacions!

 2. sergi

  Bona tarda, Marga. Moltes gràcies pel teu comentari. És una alegria per nosaltres comptar amb l’experiència de l’Eudald Carbonell. Ens n’alegrem de que hagis gaudit d’aquest viatge a Atapuerca, i esperem tornar a comptar amb tu per altres viatges de Sàpiens. Salutacions!

 3. Marga

  El viatge a Atapuerca va ser tot el que esperava i també el que no esperava. Estava segura del bon nivell habitual i, a més, ens vàrem trobar amb l’equip de recerca de l’Eudald Carbonell, proper i humil, com només ho són els savis, i amb tot un equip de persones de SÀPIENS i TARANNÀ ben preparades i disponibles, per experimentar-ho tot, des de tanta informació, amb confort i alegria.

HAS REALITZAT AQUEST VIATGE? DEIXA UN COMENTARI:

El teu email no serà publicat. Camps obligatoris marcats amb *

1000 caràcters restants

Comparte esta página:
Síguenos: