93 411 83 73

HORAS CONCERTADAS LUNES A VIERNES DE 10h a 18h

Viatge a Sardenya.
En grup. Amb la revista SàpiensInscripcions tancades
Exhaurides les places per les tres sortides.

La revista SÀPIENS i TARANNÀ VIATGES AMB SENTIT organitzem conjuntament, del 26 al 29 de setembre (exhaurides) i de l’1 al 4 d’octubre (exhaurides), del 10 al 13 d’octubre i del 15 al 18 d’octubre (disponibles) un viatge exclusiu en grup a Sardenya. Un viatge amb el qual reviurem el passat català de l’illa de Sardenya i descobrirem els lligams amb el nostre país que atresora aquest indret de la Mediterrània central. Podrem recórrer ciutats com Càller o Oristà i passejar per l’Alguer, ciutat catalana de Sardenya, on coneixerem les petjades que els catalans hi van deixar i les fortes relacions culturals, socials i lingüístiques que encara hi perduren.

El viatge tindrà un equip de guies d’excepció: l’editor de la revista Sàpiens, l’historiador Jordi Creus, o la seva directora, la periodista Clàudia Pujol, i l’historiador i professor Martí Carbonell.

El primer dia, recorrerem els antics barris de Càller. Passejarem per les seves muralles i evocarem, a la basílica de Bonaria, la conquesta catalana de Jaume el Just, entre el 1323 i el 1326. Gaudirem de l’encantador mausoleu de l’infant Martí el Jove, a la catedral de Santa Maria, i visitarem el Museu Arqueològic sard. L’endemà, recorrerem la península de Sinis, on podrem veure un dels primers paisatges amb què es van topar el catalans durant el desembarcament a Sardenya. A la tarda, visitarem el poble d’Oristany, que va tenir nombroses relacions comercials amb el nostre país, i tindrem temps per saber una mica més de la cultura prehistòrica sarda, la nuràgica. L’endemà, dedicarem el dia a recórrer l’Alguer i descobrir l’arquitectura gòtica catalana de la ciutat i, és clar, a escoltar el català de l’Alguer. Passejarem tranquil·lament per la muralla, els seus palaus, esglésies i el seu front marítim, i explicarem les intenses relacions del passat i del present entre aquesta ciutat catalana de Sardenya i la resta dels Països Catalans.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

 • Sortida: 26 de setembre (exhaurides), 1 d’octubre (exhaurides) i 10 d’octubre (exhaurides) i del 15 al 18 d’octubre (disponibles) de 2021.
 • Durada: 4 dies
 • Grup mínim: 20 persones
 • Grup màxim: 25 persones

PUNTS FORTS DEL VIATGE

 • Complet viatge de 4 dies i 3 nits amb dos sortides, una a finals de setembre i tres a l’octubre, amb tot inclòs.
 • Viatge historicocultural organitzat amb la col·laboració de SÀPIENS.
 • Acompanyament de l’editor o la directora de SÀPIENS, en Jordi Creus o la Clàudia Pujol.
 • Guiatge per part de l’historiador i professor Martí Carbonell.
 • Recorregut interpretat per les ciutats de Càller i Oristany.
 • Visita al mausoleu i monument de Martí el Jove, fill de Martí l’Humà, i al monestir de Bonaria.
 • Coneixerem la península de Sinis, un dels primers llocs que van albirar els catalans a Sardenya.
 • Visita al nurag de Santu Antine per conèixer la cultura prehistòrica sarda.
 • Passeig per l’Alguer i explicació de les relacions històriques, culturals i lingüístiques amb el nostre país.
 • Escoltarem el català de l’Alguer i conversarem amb els seus habitants en alguerès.
 • Gaudirem de l’excel·lent gastronomia sarda.

RESUM DEL VIATGE

DIA 01 // 26 DE SETEMBRE – 1 D’OCTUBRE – 10 D’OCTUBRE – 15 D’OCTUBRE: BARCELONA – CÀLLER
DIA 02 // 27 DE SETEMBRE – 2 D’OCTUBRE – 11 D’OCTUBRE – 16 D’OCTUBRE: CÀLLER – SINIS – ORISTANY – L’ALGUER
DIA 03 // 28 DE SETEMBRE – 3 D’OCTUBRE – 12 D’OCTUBRE – 17 D’OCTUBRE: L’ALGUER
DIA 04 // 29 DE SETEMBRE – 4 D’OCTUBRE – 13 D’OCTUBRE – 18 D’OCTUBRE: L’ALGUER – CÀLLER – BARCELONA

INSCRIU-TE O DEMANA INFORMACIÓ

Només es tramitaran les sol·licituts d’inscripció rebudes dins del període d’inscripció, que s’obrirà a les 12:00 del dimecres 14 de juliol i es tancarà el dimecres 21 del mateix mes.* Camps requerits

ITINERARI

(E) ESMORZAR (D) DINAR (S) SOPAR

DIA 01 // 26 DE SETEMBRE – 1 D’OCTUBRE – 10 D’OCTUBRE – 15 D’OCTUBRE: BARCELONA – CÀLLER (- , D , S)


 Càller, la capital de Sardenya
Arribada a l’aeroport internacional de Càller-Elmas. Recepció i breu trasllat en direcció el barri de la Marina, al centre de la capital de Sardenya, on hi ha el nostre hotel. Després de dinar, iniciarem el recorregut per Càller als peus de la muralla, concretament, al bastió de Sant Remy, i explicarem la importància que tenia per als catalans la ciutat de Càller durant l’època medieval i moderna. Ens traslladarem al barri de Stampace per admirar la col·legiata de Santa Anna i seguidament pujarem al barri de Castello, on tornarem a travessar les muralles i veurem les barres catalanes a les parets de les torres de l’Elefant i de Sant Pancraç. Un punt clau de la visita a la capital de Sardenya serà la catedral de Santa Maria, d’estil romànico-pisà, amb reformes barroques i neoclàssiques. Però el més interessant dels seus set segles d’història el trobarem a l’interior, amb el monument i mausoleu de l’infant de la corona catalanoaragonesa, nascut a Perpinyà, Martí el Jove (1374-1409), fill de Martí l’Humà.

Prosseguirem la visita de Càller a la ciutadella dels museus, on coneixerem el Museu Arqueològic Nacional, per repassar la història més antiga de Sardenya. Després d’aquesta tarda intensa, tornarem passejant pel centre de Càller fins a l’hotel. Abans de sopar, l’editor o la directora de Sàpiens ens faran una xerrada sobre un dels grans motius d’aquest viatge: les petjades catalanes a l’illa de Sardenya al llarg de la història. Acte seguit, ens endinsarem al barri mariner de la capital sarda, la Marina, per degustar alguns plats típics de la gastronomia sarda, els seus formatges i els seus bons vins i licors. Allotjament i nit a Càller.

DIA 02 // 27 DE SETEMBRE – 2 D’OCTUBRE – 11 D’OCTUBRE – 16 D’OCTUBRE: CÀLLER – SINIS – ORISTANY – L’ALGUER (E , D , S)


Oristany i les relacions del ponent sard amb els Països Catalans
Després d’esmorzar, començarem el programa de visites del matí amb un curt trasllat als afores de Càller per conèixer la basílica de Nostra Senyora de Bonaria (del català bona àrea), el primer exemple d’arquitectura gòtica-catalana a Sardenya i el lloc on l’any 1324 el rei Alfons IV va construir un castell fortificat per conquerir la ciutat de Càller.

Acte seguit, ens traslladarem amb autobús fins a la península de Sinis, a la província d’Oristany. Hi visitarem l’església bizantina del segle VI coneguda amb el nom de Sant Joan de Sinis, un espectacular edifici paleocristià. Farem una passejada per les precioses platges del ponent sard i pujarem a la torre catalanoaragonesa de Sant Joan. Des d’allà admirarem una de les primeres visions que van tenir els catalans abans de controlar el territori. Explicarem els problemes polítics i els conflictes econòmics que tenien els catalans amb els pisans de Sardenya i la gran rivalitat amb la casa d’Arborea que controlava Oristany. A continuació, ens traslladarem fins al poble d’Oristany per dinar. Després farem una passejada per aquesta capital de província i coneixerem més detalls de la relació dels Arborea i els catalans, i explicarem la coneguda festa de Sa Sartiglia. Després de visitar Oristany, ens aturarem a Torralba di Santu Antine, un jaciment arqueològic d’època nuràgica amb una torre peculiar construïda amb pedra en sec, i parlarem de com era aquesta cultura prehistòrica. Acabarem la jornada amb l’arribada a l’Alguer, on, després de fer una primera presa de contacte amb la ciutat, soparem i agafarem força per a l’endemà. Allotjament i nit a l’Alguer.

DIA 03 // 28 DE SETEMBRE – 3 D’OCTUBRE – 12 D’OCTUBRE – 17 D’OCTUBRE: L’ALGUER (E , D , S)


L’Alguer, ciutat catalana de Sardenya
Un viatge a Sardenya no pot passar per alt la ciutat de l’Alguer, i molt menys per a nosaltres. Fundada el 1102 per la famosa família comerciant dels Doria, que tants contactes va tenir amb el nostre país, l’Alguer va ser repoblada amb catalans a partir del 1354, després de diversos conflictes amb els pisans i els genovesos. Aquí es va iniciar l’estreta vinculació amb la resta dels Països Catalans, que durant la visita coneixerem de primera mà. Començarem a les seves muralles imponents, concretament, al bastió de Santa Magdalena, des d’on ens endinsarem al centre històric, explicarem la història de l’Alguer i en visitarem alguns dels monuments principals, especialment aquells de clara tradició arquitectònica del gòtic català, com la Duana Reial, la Casa Ferrera i els palaus dels Serra, dels Guió i Duran, dels Machin i de Carcassona. Ens perdrem pels estrets carrers del barri antic i podrem veure ben present la petjada catalana, amb la quadribarrada en algunes finestres i balcons, i escoltarem i llegirem el català de l’Alguer. A la catedral de Santa Maria, veurem traces del gòtic català al campanar i l’absis. A l’interior d’una de les capelles, hi trobarem una figura de la Moreneta i veurem nombroses ofrenes d’arreu del nostre país. Continuarem la visita a la ciutat pel front marítim, amb la torre del Polvorí i els seus bastions, on parlarem extensament del comerç entre l’Alguer i casa nostra al llarg de la història i la importància que va tenir la indústria del corall per al territori.

Després de dinar, agafarem un vaixell i, si el mar ens ho permet, arribarem al cap de la Caça per endinsar-nos en una meravella geològica coneguda com la gruta de Neptú. Tornarem cap a l’Alguer i reprendrem la visita per veure el que ens queda de ciutat: el convent de Sant Francesc, les petites esglésies, com la de Sant Miquel i la del Carme, les torres de Sant Joan i de Sant Jaume, de l’Esperó Reial i de Porta Terra. Després de gaudir de temps lliure, acabarem la jornada sopant en un restaurant local, on tastarem la gastronomia algueresa. Allotjament i última nit a l’Alguer.

DIA 04 // 29 DE SETEMBRE – 4 D’OCTUBRE – 13 D’OCTUBRE – 18 D’OCTUBRE: L’ALGUER – CÀLLER – BARCELONA (E , D , -)


Sardenya de nord a sud
Després d’esmorzar, farem el check-out de l’hotel i emprendrem el retorn cap a Càller. El viatge, però, encara no s’haurà acabat, ja que, durant el trajecte per l’autopista que travessa l’illa, podrem conèixer, gràcies al nostre guia, més detalls de la història catalana de Sardenya i del Dia dels Sards, una societat peculiar a Itàlia, amb una idiosincràsia, una cultura i una llengua pròpies.

Arribada a l’aeroport de Càller, on, al migdia, agafarem el vol de tornada cap a Barcelona.

PREU DETALLAT

PREU PER PERSONA EN HABITACIÓ DOBLE: 1.490 EUROS

SUPLEMENT HABITACIÓ INDIVIDUAL: 180 EUROS

EL PREU INCLÒU

 • Guiatge i acompanyament de l’historiador i professor Martí Carbonell.
 • Acompanyament de l’historiador i editor de SÀPIENS Jordi Creus i Esteve, o de la directora, Clàudia Pujol i Devesa.
 • Vols internacionals amb la companyia aèria Vueling, en classe turista.
 • Transport col·lectiu privat en tots els desplaçaments.
 • 1 nit d’allotjament en el tipus d’habitació escollida a l’hotel Regina Margeritha 4*.
 • 2 nits d’allotjament en el tipus d’habitació escollida a l’hotel Dei Pini 4* (setembre), a l’hotel Florida 4* (2-4 d’octubre) o a l’hotel Catalunya 4* (11-13 d’octubre).
 • Règim de pensió complerta: esmorzars i 3 àpats a l’hotel, i 3 àpats en restaurants típics, amb aigua i vi inclòs.
 • Impostos aplicables i taxa turística.
 • Visites i activitats de pagament incloses:
  • Palau Reial, Càller.
  • Museu Arqueològic, Càller.
  • Torre de San Giovanni, a Sinis.
  • Nurague de Santu Antine.
  • Excursió en vaixell i accés a la Gruta Neptuno. Si hi ha mala mar, hi haurà un programa alternatiu.

EL PREU NO INCLÒU

 • Assegurança d’assistència i cancel·lació (opcional).
 • Totes les despeses personals.
 • Tot el que no està descrit com a inclòs sota la llista “inclou”.

INFORMACIÓ ESTESA DEL VIATGE

1a Sortida
Cia   Núm.   Dia    Mes          Origen           Destí         Sortida   Arribada
VY     6164     26    Setembre     BARCELONA-CÀLLER    11.15       –       12.45
VY     6165     29    Setembre      CÀLLER – BARCELONA  13.30     –       15.00

2a Sortida
Cia    Núm.   Dia    Mes         Origen            Destí         Sortida   Arribada
VY     6164     01     Octubre        BARCELONA-CÀLLER       11.15    –       12.45
VY     6165     04     Octubre        CÀLLER – BARCELONA     13.30   –      15.00

3a Sortida
Cia    Núm.   Dia    Mes         Origen            Destí         Sortida   Arribada
VY     6164     10     Octubre        BARCELONA-CÀLLER       11.15    –       12.45
VY     6165     13     Octubre        CÀLLER – BARCELONA     13.30   –      15.00

4a Sortida
Cia    Núm.   Dia    Mes         Origen            Destí         Sortida   Arribada
VY     6164     15     Octubre        BARCELONA-CÀLLER       11.15    –       12.45
VY     6165     18     Octubre        CÀLLER – BARCELONA     13.30   –      15.00

QUÈ HAS DE SABER

 • Hi haurà quatre sortides per a aquest viatge: la primera, del diumenge 26 al dimecres 29 de setembre, la segona, del divendres 1 al dilluns 4 d’octubre, la tercera, del diumenge 10 al 13 d’octubre i la quarta del divendres 15 al dilluns 18 d’octubre.
 • Us podeu inscriure a qualsevol de les dues sortides, però només a una i amb un màxim de dues places per petició.
 • El període d’inscripció s’obrirà a les 12 h del dimecres 14 de juliol i es tancarà el dimecres 21 del mateix mes.
 • La sol·licitud d’inscripció s’ha de fer, exclusivament, emplenant el formulari d’inscripció online que es crearà a tal efecte, a partir de l’hora i en el dia indicats, i no abans.
 • A cada petició se li assignarà un número d’ordre o registre d’entrada amb el qual es cobriran les places disponibles, i la resta quedaran en llista d’espera.
 • La reserva quedarà formalitzada amb el pagament del 40% de l’import del viatge, que s’haurà de fer efectiu les 24 hores següents d’haver rebut les instruccions per formalitzar la reserva. Si la formalització no es fa dins de termini, el torn passarà al primer de la llista d’espera.
 • Pagament de l’import restant un mes abans de la sortida.
 • El programa pot variar per necessitats logístiques.

SEGURETAT PER A TU I ELS TEUS

Des de Tarannà Viatges amb Sentit t’oferim, de manera opcional, una assegurança adequada per al teu viatge, i et recomanem que la contractis. Deixa’ns assessorar-te. Mirem per tu i pels teus perquè viatgeu d’una manera segura.

ASSEGURANCES DISPONIBLES
A continuació detallem les assegurances disponibles i recomanades per a aquest viatge:

VIP AUTOR PLUS
Hi ha la possibilitat de contractar una assegurança de viatge que inclou, a més de l’assistència, també la cancel·lació (AXA VIP AUTOR PLUS 1500). Aquesta assegurança cobreix fins a 34 supòsits de cancel·lació i, a més, incorpora el cas en què sigui sobrevinguda per la indisposició del guia acompanyant expert en el tema. Aquesta assegurança té un preu de 88€.

VIP PLUS PREEX
També hi ha la possibilitat de contractar una altra assegurança de viatge que inclou, a més de l’assistència, la cancel·lació (AXA VIP PLUS PREEX 1500). Aquesta assegurança també cobreix fins a 34 supòsits de cancel·lació i, a més, el cas en què sigui sobrevinguda en casos de complicacions i recaigudes de malalties preexistents, cròniques o degeneratives. Aquesta assegurança té un preu de 40€.

Totes les nostres assegurances inclouen la covid-19, que la companyia AXA entén com a malaltia greu.

Podeu veure les assegurances disponibles a l’enllaç següent: Assegurances | Viatges Tarannà (taranna.com)

En cas que en vulgueu contractar alguna, ho heu de notificar en el moment de fer la reserva.

Les assegurances d’assistència i cancel·lació NO són serveis turístics que formin part del viatge combinat, ja que es tracta de productes financers que s’activen des del moment de la seva contractació. Per aquest motiu, NO són reemborsables en cap cas.

ALLOTJAMENT PREVIST

A Tarannà sempre intentem oferir hoteleria que estigui alineada amb els nostres valors en sostenibilitat i qualitat.

Aquest programa té un 100% d’hotels amb bones pràctiques en sostenibilitat.

 • Càller: Hotel Regina Margherita 4*
  Connexió internet wifi: Sí.
  Bones pràctiques en sostenibilitat: Atenció en l’elecció de proveïdors locals i aliments de temporada. Instal·lació de sistemes d’il·luminació de doble classe A. Disposen d’un sofisticat sistema de recuperació de calor que, juntament amb un aïllament termoacústic, són les accions que els han permès assolir la màxima eficiència energètica. Han obtingut la certificació mediambiental europea Ecolabel i la certificació Gold Level Ecoleader del programa GreenLeaders de Tripadvisor.
  Més informació a https://www.hotelreginamargherita.com/
 • Alguero: Hotel Dai Pini 4* (1a Sortida)
  Connexió internet wifi: Sí.
  Bones pràctiques en sostenibilitat: Treballen en ple compliment de la legislació ambiental vigent implementant totes les mesures destinades a reduir la contaminació i el consum d’energia. Han obtingut la certificació de Qualitat Ambiental de la Xarxa de Parcs i Àrees Protegides de l’Illa de Sardenya i la certificació Silver Level Ecoleader del programa GreenLeaders de Tripadvisor.
  Més informació a https://www.hoteldeipini.it/
 • Alguero: Hotel Florida 4* (2a Sortida)
  Connexió internet wifi: Sí.
  Bones pràctiques en sostenibilitat: Tots els llums de l’hotel són de LED de baix consum energètic. A les aixetes s’han instal·lat airejadors especials d’aigua per evitar el malbaratament d’aigua. Disposen d’una instal·lació de 200 panells fotovoltaics per a la producció d’energia solar i manteniment d’àrees verdes. També han instal·lat estacions de càrrega per a cotxes elèctrics a l’estacionament privat. Conviden els hostes a observar les regles locals, a respectar el medi ambient i a preservar la natura, proporcionant-los tota la informació adequada, i formen els treballadors en el coneixement dels seus estàndards ambientals. Des de fa anys, estan compromesos i fomenten la recollida selectiva de residus (plàstics, paper, vidre, orgànic i olis de cuina). Compren a productors locals i estan compromesos amb la comunitat amb el suport a esdeveniments artístics i esportius. Hotel Florida és l’únic hotel de Sardenya que ha obtingut la certificació Travelife amb la categoria Gold.
  Més informació a https://www.hotelfloridaalghero.it/
 • Alguero: Hotel Catalunya  4* (3a y 4a Sortida)
  Connexió internet wifi: Sí.
  Bones pràctiques en sostenibilitat: Totes les aixetes estan equipades amb reguladors de cabal d’aigua que barregen l’aigua amb l’aire, garantint un flux eficient i reduint el consum d’aigua. Només fan servir bombetes LED d’eficiència energètica de classe A o LED. Sempre que és possible, hem eliminat els paquets d’una dosi única al bufet d’esmorzar (cereals, iogurt, sucre, mel i melmelades), mantenint els més alts estàndards d’higiene alimentària. Els articles de tocador del bany privat només es proporcionen en dispensadors recarregables. A tots els pisos es proporcionen contenidors de deixalles separats per a papers, plàstics i vidre. Prioritzen l’ús de productes locals i regionals.
  Més informació a https://www.hotelcatalunya.it/

 

GUIA ACOMPANYANT – HISTORIADOR I PROFESSOR

MARTÍ CARBONELL SALOM
Martí Carbonell Salom (Menorca, 1985) historiador, arqueòleg i guia de viatges d’autor. Docent i viatger apassionat, està llicenciat en Història i és màster en Arqueologia per la Universitat de Barcelona i Màster en la Mediterrània Antiga per la Universitat Oberta de Catalunya. És un bon coneixedor de tot l’entorn mediterrani i un enamorat de les cultures que l’envolten. Ha tingut la sort d’haver fet un bon nombre de viatges per Europa, el nord d’Àfrica, el Pròxim Orient, l’Amèrica Central, Àsia i, sobretot, pels països de la ribera mediterrània, en alguns d’ells com a guia de viatges i com a guia acompanyant. És un gran coneixedor de Sardenya, un territori que ha trepitjat diverses vegades i on hi ha treballat.
Ha fet nombroses excavacions a Menorca, Catalunya, Tunísia i Algèria, així com investigacions històriques i publicacions en relació amb emigracions a Algèria, colonialisme i comerç negrer. Com a docent, treballa a la Universitat de les Illes Balears, en diverses assignatures als graus de Turisme i Educació Primària. També coordina la Universitat Oberta per a Majors, i és professor d’Història a l’Ateneu de Maó i a l’escola d’adults. És membre de la Secció d’Història i Arqueologia de l’Institut Menorquí d’Estudis i de l’Ateneu de Maó.
La seva passió és viatjar, però sobretot difondre coneixements i transmetre la història. Li encanta explicar, compartir experiències amb els seus alumnes i els companys de viatge, i conèixer gent amb qui conversar. És un enamorat de Menorca i dels Països Catalans, de la seva cultura, la seva llengua i la seva gent.

GUIA ACOMPANYANT – HISTORIADOR I EDITOR DE ‘SÀPIENS’

JORDI CREUS I ESTEVE

Jordi Creus i Esteve (Tremp, Pallars Jussà, 1964) és llicenciat en Història per la Universitat de Barcelona. És editor de la revista Sàpiens i president de SOM, l’empresa que, entre d’altres, edita les revistes Sàpiens, Descobrir Catalunya, Experiències, Cuina i Petit Sàpiens.
Ha escrit diversos llibres, com Amb dos manilles i un as, botifarra faràs (Pagès editors), El Pirineu perdut (Ara Llibres), Memòria dels Pirineus (Ara Llibres) i Dones contra Franco (Ara Llibres). També és coautor dels llibres Terra i llibertat (Edicions 62) i Història de Catalunya al revés (La Magrana).
Jordi Creus ha estat durant vuit anys director de la revista Sàpiens i ha col·laborat en diversos mitjans de comunicació, com ara a Divendres i el Tot es mou, de TV3, i a El matí de Catalunya Ràdio, El món a RAC1 i l’Oracle. Actualment col·labora en el programa Catalunya migdia de Catalunya Ràdio, a l’Estat de Gràcia, de la mateixa emissora, i escriu columnes d’opinió a El Punt Avui i a Nació DIGITAL.

GUIA ACOMPANYANT – PERIODISTA I DIRECTORA DE ‘SÀPIENS’

CLÀUDIA PUJOL I DEVESA
Clàudia Pujol i Devesa (Olot, 1976) és llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i màster en Relacions Internacionals pel CIDOB. És directora de la revista Sàpiens i membre del Consell Rector de SOM -empresa editora-, a més de Sàpiens, del Petit Sàpiens, El Món d’Ahir, Descobrir i Cuina, entre d’altres.
És coautora de diversos llibres d’història, com La guerra de Cuba (Pòrtic, 2000) i Dissidents (Dèria, 2007), i autora de llibres de temàtica negra, com Dietari d’un forense (Mina, 2007) i En l’escena del crim (Columna, 2010).
Els últims anys, ha col·laborat en diversos mitjans de comunicació, a Descobrir, Ara i La República; ha estat membre de la Comissió Històrica de l’Ajuntament de Barcelona i comissària de l’exposició El món del 1714, al MUHBA. Actualment, és vicepresidenta tercera d’Òmnium Cultural i responsable de la Comissió de Cultura.


Mira el viatge a la web de Sàpiens


 

CONDICIONS DE CONTRACTACIÓ

• 40% de l’import total del viatge en concepte de bestreta en el moment de formalitzar la reserva.
• L’import restant, com a mínim, 30 dies abans de la sortida del viatge.

CONDICIONS DE CANCEL·LACIÓ DELS SERVEIS TERRESTRES

• Sense penalització fins a 21 dies abans de la sortida del viatge.
• 25% de penalització de l’import total de la reserva entre 20 i 9 dies abans de la sortida del viatge.
• 65% de penalització de l’import total de la reserva entre 8 i 4 dies abans de la sortida del viatge.
• 100% de penalització de l’import total de la reserva si és en menys de 4 dies de la sortida del viatge.

CONDICIONS DE CANCEL·LACIÓ DELS SERVEIS AERIS

Es permetrà la reducció del grup sense penalitzacions en els següents casos i amb el següents percentatges:
• De fins al 50% del total del grup fins a noranta (90) dies abans de la sortida del primer vol de la reserva.
• De fins al 30% del total del grup fins a noranta (60) dies abans de la sortida del primer vol de la reserva.
• De fins al 10% del total del grup fins a noranta (30) dies abans de la sortida del primer vol de la reserva.

Es cas de reduccions de places superiors als percentatges esmentats, s’aplicaran els càrrecs següents:
• 30% de la tarifa neta si la petició de reducció es sol·licita fins a 60 dies abans del primer vol de la reserva.
• 50% de la tarifa neta si la petició de reducció es sol·licita entre 59 i 30 dies abans del primer vol de la reserva.
• 100% de la tarifa neta si la petició de reducció es sol·licita entre 29 i 0 dies abans del primer vol de la reserva.

INFORMACIÓ D’INTERÈS

REQUISITS D’ENTRADA
El viatger haurà de tenir la documentació necessària per fer el viatge, en aquest cas, el DNI vigent a l’hora de volar.

També ha d’emplenar el formulari Sardegna Sicura al lloc web de la Regió de Sardenya: https://sus.regione.sardegna.it/sus/covid19/regimbarco/init?lang=es

Si es vol accedir a l’illa de Sardenya i NO s’està vacunat contra el SARS-CoV-2, virus responsable de la malaltia de la covid-19, s’haurà d’aportar una prova PCR o d’antígens negativa feta 48 hores abans de l’arribada.

Les condicions en els requisits i les vacunes s’estableixen el dia que es redacta aquest document (08/06/21) i poden tenir canvis a nivell nacional, regional o municipal.

PERSONES AMB MOBILITAT REDUÏDA
Hem de disposar d’informació del viatger o dels menors que tingui a càrrec que es trobin en les circumstàncies següents: persones amb mobilitat reduïda (per motius de discapacitat física, sensorial o de l’aparell motor; permanent o temporalment; discapacitat o deficiència intel·lectual, o qualsevol altra causa de discapacitat, o per l’edat, i que la seva situació requereixi una atenció adequada i l’adaptació a les seves necessitats particulars del servei).

MESURES DE SEGURETAT HIGIENICOSANITÀRIES PER A LA PREVENCIÓ DE LA COVID-19

Des de Tarannà Viatges amb Sentit vetllem per garantir l’aplicació de les mesures de seguretat higienicosanitàries més exigents per prevenir la covid-19 en els nostres viatges. Aquest és el nostre nou repte, que reforça el compromís amb la seguretat dels nostres viatgers. Aquestes mesures es fonamenten en el compliment, per part de tots els proveïdors implicats, de la normativa vigent en el seu àmbit i de l’aplicació de les noves tecnologies per minimitzar riscos. En aquest sentit, i perquè sabem que cada viatge i cada destinació són diferents, a continuació us informem de les mesures específiques aplicables:

Abans del viatge i per tal d’evitar desplaçaments a les nostres oficines i minimitzar riscos:
• SIGNATURA DEL CONTRACTE DE VIATGE: D’acord amb el nostre compromís amb la sostenibilitat i el medi ambient, apostem per la reducció de l’ús del paper i per la signatura del contracte de viatge de manera online i segura.
• REUNIÓ INFORMATIVA: La reunió per presentar el viatge i explicar-ne l’organització, els horaris i les recomanacions, a més d’atendre els possibles dubtes, es farà per videoconferència grupal.
• ENVIAMENT DE MARXANDATGE: L’enviament de qualsevol informació impresa, material informatiu del viatge o marxandatge associat es farà per missatgeria a casa vostra.
• ENTREGA DE DOCUMENTACIÓ: D’acord amb el nostre compromís per una oficina verda i lliure de covid-19, totes les entregues de documentació es faran de manera online.

Durant el viatge i per tal de minimitzar riscos i possibles contagis:

De manera general, es demanarà als participants en el viatge que mantinguin la distància de seguretat interpersonal d’un metre i mig sempre que sigui possible, facin servir la mascareta i tinguin una higiene adequada de les mans amb gels hidroalcohòlics.

En concret es prendran les mesures següents:

• AL PUNT DE TROBADA A L’AEROPORT, EL DIA DE LA SORTIDA:
◦ Abans de començar els procediments aeroportuaris, es prendrà la temperatura de totes les persones mitjançant un termòmetre d’infrarojos homologat. En cas que la mesura aporti indicis de simptomatologia de covid-19, es denegarà l’accés a aquella persona i, per tant, no podrà acompanyar el grup. La persona podria reincorporar-se al viatge en el moment que pugui aportar un certificat mèdic negatiu de covid-19.
◦ Es donarà a cada persona 1 mascareta higiènica de protecció reutilitzable UNE-0065.
• A L’AEROPORT:
◦ Són aplicables totes les mesures que l’operador aeroportuari AENA aplica a tots els seu aeroports. Més informació http://aena.es/es/informacioncovid19coronavirusaeropuertosyvuelos.html
• A L’AVIÓ:
◦ Igualment, són aplicables totes les mesures que la companyia aèria VUELING aplica en els seus vols. Per a més informació https://www.vueling.com/es/pasajeros/covid-prevention-and-measures
• A L’AUTOCAR:
◦ Tot i no ser un requeriment obligatori per part de la normativa vigent, s’habilitarà un vehicle amb capacitat per a 50 passatgers per assegurar la distància interpersonal durant els desplaçaments sense superar el 50% de les places disponibles, emprant una distribució en ziga-zaga dels ocupants. L’ús d’aquest vehicle dependrà de si s’arriba al màxim d’inscrits. Si no fos així, s’empraria un vehicle més petit.
◦ Serà obligatori que tots els usuaris facin servir mascaretes en tot moment.
◦ Es disposarà de gels hidroalcohòlics per mantenir una higiene de les mans correcta.
◦ Els seients dins del vehicle s’assignaran per ordre d’inscripció i, una vegada ocupats, els hauran de fer servir les mateixes persones al llarg de tot el viatge.
◦ L’accés al vehicle es farà sempre per la porta del darrere.
• ALS RESTAURANTS:
◦ A l’entrada i la sortida de l’establiment, i mentre no s’hagi d’estar assegut a taula, caldrà fer servir la mascareta.
◦ L’establiment disposarà de gels hidroalcohòlics a l’accés.
◦ Als banys només hi podrà accedir 1 sola persona a la vegada, i allà també es disposarà d’hidrogels per a les mans.
◦ La distància de la taula del grup entre d’altres serà com a mínim de 2 metres.
◦ A la taula del grup es donarà més amplitud de l’habitual entre persones.
• A L’HOTEL:
◦ S’apliquen les normes de distanciament social en tots els seus serveis.
◦ Senyalització al terra, pantalles de plexiglàs i protectors contra la tos i els esternuts.
◦ Reorganització dels espais comuns.
◦ Protocols i material de protecció personal (p.e. hidrogels o kits de protecció a disposició).
◦ Disposa de protocols de neteja i desinfecció sistemàtica de les claus, terminals de pagament, etc.
◦ Serveis de restauració adaptats a la situació.
◦ Protocols de seguretat i salut per als treballadors.

• A LES ACTIVITATS I LES VISITES PROGRAMADES:
◦ Durant tot el programa de visites, i quan calqui, es farà servir la innovadora tecnologia VOX Connect, que permetrà el radioguiatge del grup a través del telèfon mòbil personal. A Tarannà apostem per les tecnologies d’avantguarda per millorar l’experiència dels clients i la seva seguretat. Amb un sistema de radioguiatge, els membres del grup poden mantenir la distància de seguretat interpersonal amb facilitat. A més, com que està implementat als dispositius i s’utilitzen els auriculars personals, es redueix els risc de manipulació amb dispositius aliens. L’app és fàcil de configurar i de fer servir, i ofereix una comunicació nítida i segura.

SOSTENIBILITAT EN EL VIATGE

SOSTENIBILITAT EN AQUESTA SORTIDA

 • El desig de Tarannà és fer felices les PERSONES als viatges, oferint experiències i vivències úniques amb la
  màxima seguretat i qualitat i, conjuntament amb els nostres viatgers i oficines a la destinació, aconseguir una
  fita, el Turisme Sostenible. Aquesta fita és un camí per recórrer en el qual tots hem d’intervenir.

OFICINA RECEPTIVA A DESTÍ

Seleccionem els proveïdors que ens ofereixen la qualitat que desitgem per als nostres viatgers. Viatjar amb seguretat i
gaudir d’unes merescudes vacances són prioritats per a nosaltres. Treballem aquesta destinació amb proveïdors que
compleixen amb aquests valors de qualitat i servei.

INSCRIU-TE O DEMANA INFORMACIÓ

Només es tramitaran les sol·licituts d’inscripció rebudes dins del període d’inscripció, que s’obrirà a les 12:00 del dimecres 14 de juliol i es tancarà el dimecres 21 del mateix mes.* Camps requerits

Comparte esta página:
Síguenos: