93 411 83 73

HORAS CONCERTADAS LUNES A VIERNES DE 10h a 18h

Viatge a Algèria. En grup. Amb Martí Carbonell


En aquest viatge a Algèria recorrerem durant una setmana el nord i nord-est d’Algèria per conèixer el patrimoni cultural i artístic d’un país sense turistes. En un país de difícil accés pels europeus podrem recórrer la seva capital Alger, visitar els seus sorprenents monuments i museus, gaudir de la gastronomia i de l’hospitalitat de la seva gent. Coneixerem i recorrerem la «casbah«, el barri medieval Patrimoni Mundial de la UNESCO amb les seves mesquites, palaus i fonts, i els barris colonials francesos amb la característica arquitectura haussmaniana. Sortint de la capital atrevessarem les muntanyes de l’Atlas per visitar dues impactants ciutats romanes: Djemila i Timgad, també Patrimoni Mundial i podrem gaudir de l’arquitectura i l’urbanisme romà a l’extrem en uns jaciments sense pràcticament visitants i molt menys turistes, intactes i sense restauracions modernes. Finalment podrem visitar la tercera ciutat del país, Constantina, situada en un promontori rocallós i amb diferents ponts suspesos que connecten les diferents parts de la ciutat, en la que admirarem el seu barri medieval, els palaus, mesquites i museus, i les barriades colonials. En definitiva, una país per descobrir, un país amb essència.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

 • Sortida 2020: 08 Novembre
 • Sortida 2021: 07 Novembre
 • Sortida 2022: 06 Novembre
 • Durada: 8 dies
 • Grup mínim: 10 persones
 • Grup màxim: 15 persones

 

PUNTS FORTS DEL VIATGE ARGÈLIA

 • Viatge en un grup petit, amb l’acompanyament i guiatge del professor Martí Carbonell, un expert en el país.
 • Conèixer un país molt desconegut per tots nosaltres, però a la vegada tan proper.
 • Visita de la preciosa ciutat d’Alger i tot el seu sorprenent patrimoni cultural i artístic, així com Constantina, la ciutat dels ponts.
 • Poder passejar per dues de les ciutats romanes més desconegudes, però millor conservades del món.
 • Gaudir d’un país on no hi ha turisme i veure’s i sentir-se vol coneixent el seu patrimoni cultural.

 


 

 


 

RESUM DEL VIATGE

 • DIA 01 // 08 NOVEMBRE: BARCELONA – ALGER
 • DIA 02 // 09 NOVEMBRE: ALGER
 • DIA 03 // 10 NOVEMBRE: ALGER – DJEMILA – SETIF
 • DIA 04 // 11 NOVEMBRE: SETIF – TIMGAD – BATNA
 • DIA 05 // 12 NOVEMBRE: BATNA – MEDRACEN – CONSTANTINA
 • DIA 06 // 13 NOVEMBRE: CONSTANTINA – TIDDIS – ALGER
 • DIA 07 // 14 NOVEMBRE: ALGER
 • DIA 08 // 15 NOVEMBRE: ALGER – BARCELONA

Descarrega tota la info. del viatge


RESERVA O DEMANA INFORMACIÓ* Camps requerits

 

ITINERARI

(E) ESMORZAR; (D) DINAR; (S) SOPAR

DIA 01 // 08 NOVEMBRE: BARCELONA – ALGER ( – , – , – )

Sortida amb vol regular amb destinació Alger. Realització dels tràmits d’entrada al país. Trasllat a l’hotel situat al centre de la ciutat.
Allotjament a l’Hotel ABC (o similar)

DIA 02 // 09 NOVEMBRE: ALGER ( E , – , – )

Visita a peu de dia complet. En primer lloc ens aturarem a la mesquita Errahma, antiga església catòlica colonial i d’estil eclèctic i neobizantí. Continuació cap a la Grand Poste, l’edifici més emblemàtic d’Alger construït l’any 1910 i d’estil neomoresc. En ple al barri colonial francès passejarem pel carrer i la plaça Emir Abdelkader. Ja en el casc antic d’Alger podrem veure els seus basars i edificis otomans com la Mesquita Kechoua, antiga catedral francesa, juntament amb la plaça dels Màrtirs i les mesquites del Divendres i Nova. Seguidament pujarem a la Casbah per veure els seus carrers sinuosos, les vistes a la badia d’Alger, les fonts i mesquites, i visitarem el palau Daz Aziza i el Museu d’Arts i Tradicions Populars.
Allotjament a l’Hotel ABC (o similar)

DIA 03 // 10 NOVEMBRE: ALGER – DJEMILA – SETIF ( E , – , – )

Sortida amb destinació Djemila (310 km).

Amb el mini bus sortirem a primera hora amb destinació Djemila. Realitzarem una aturada pel camí i podrem observar el paisatge tot travessant les muntanyes de l’Atlas. Visitarem la ciutat romana de Djemila enclavada en un màgic paisatge entre muntanyes i valls a gairebé mil metres d’altitud. A la ciutat, fundada per l’emperador Nerva a finals del segle I, hi podreu veure el teatre romà, les termes, el gran decumanus, la font cònica, el temple severià, el mercat i les domus romanes. Després de visitar la ciutat romana, sortida amb el mini bus en direcció Setif.
Allotjament a l’Hotel Ibis Setif (o similar)

DIA 04 // 11 NOVEMBRE: SETIF – TIMGAD – BATNA ( E , – , – )

Sortida amb destinació Timgad (185 km).
A primera hora sortirem amb el mini bus amb destinació Ghoufi. En plens Aures visitarem les Gorges de Ghoufi amb el seu paisatge pro desèrtic i el seu oued o riu sec. Allà veurem les cases-cova o cases troglodites i el poble abandonat amb cases de tova. Seguidament tornarem a agafar el mini bus per visitar la ciutat romana de Timgad, el millor exemple d’urbanisme romà del món. La ciutat, fundada l’any 100 per l’emperador Trajà, ens sorprendrà per la seva quadrícula, el cardo i el decumanus, el temple capitolí, el fòrum, el teatre i les termes que ens permetràn entendre molt millor la vida d’una ciutat romana. Sortida amb destinació Batna.
Allotjament a l’Hotel Salim (o similar)

DIA 05 // 12 NOVEMBRE: BATNA – MEDRACEN – CONSTANTINA ( E , – , – )

Sortida amb destinació Constantina (120 km)
Amb el mini bus sortirem a primera hora amb destinació Constantina. Farem una primera aturada al Medracen, mausoleu reial d’un rei númida del segle IV aC. Arribada a Constantina i visita de la ciutat colonial i la casbah amb especial atenció a la situació de la ciutat i als seus impressionants ponts sobre la gorja. Creuarem els ponts de Sidi M’Cid, El Kantara i la passarel•la Perregaux. Visitarem també el Museu de Cirta i el palau i mesquita del Bei.
Allotjament a l’Hotel IBIS Constantine (o similar)

DIA 06 // 13 NOVEMBRE: CONSTANTINA – TIDDIS – ALGER ( E , – , – )

Sortirem de Constantina amb el mini bus amb destinació Alger amb una aturada per visitar el jaciment romà i númida de Tiddis. Continuarem cap a la capital fent algunes aturades pel camí.
Allotjament a l’Hotel ABC (o similar).

DIA 07 // 14 NOVEMBRE: ALGER ( E , – , – )

Amb el mini bus pujarem el pujol on s’allotja un altre emblemàtic monument d’Alger, la basílica de Notre Dame d’Afrique, construïda pels colons francesos a base de donacions durant la segona meitat del segle XIX, i que destaca per la seva bellesa i pel domini de la badia d’Alger i els seus barris. A continuació́ ens traslladarem a la baixa Casbah per visitar el Palau del Rais, un dels edificis més antics i bells de la ciutat. Travessarem la ciutat per veure un dels seus pulmons verds, el Jardins d’Essai, parc botànic construït pels francesos al barri de Camus i que arribà a ser el més gran del món a inicis del segle XX. A les portes del jardí́ s’hi ubica el fantàstic Museu de Belles Arts, amb obres de Gaugin, Monet, Picasso, Degas, Matisse i Rodin. Seguirem el nostre recorregut cultural per aturar-nos al petit museu d’Antiguitats, amb espectaculars mosaics romans i el Museu d’Art Islàmic. Acabarem la jornada amb una visita opcional al meravellós cementiri colonial de Saint Eugène, on ens adonarem del gran nombre de cognoms catalans, balears i castellans que omplen el cementiri i entendrem la densitat de població́ peninsular i illenca que hi hagué́ a Alger durant el colonialisme.
Allotjament a l’Hotel ABC (o similar).

DIA 08 // 15 NOVEMBRE: ALGER – BARCELONA ( E , – , – )

Trasllat a l’aeroport d’Alger amb el mini bus per agafar un vol regular a la ciutat de tornada. Realització dels tràmits de sortida. Arribada a la nostra ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREU DETALLAT

PREU PER PERSONA EN HABITACIÓ DOBLE: 1.980 € + 95 € TAXES
SUPLEMENT HABITACIÓ INDIVIDUAL: 350 €

EL PREU INCLOU

 • Vol Barcelona – Alger – Barcelona amb Air Argelie amb classe turista
 • Vehicle mini bus
 • Recorregut segons programa
 • Allotjament als Hotels indicats amb règim d’allotjament i esmorzar
 • Entrades a museus i jaciments
 • Visat i tramitació
 • Assegurança d’assistència y cancel•lació AXA VIP AUTOR PLUS 2000

EL PREU NO INCLOU

 • Taxes aèries
 • Dinars i sopars
 • Reserva anticipada de seients (consultar suplement)

COORDINADOR DEL VIATGE

Martí Carbonell és historiador i arqueòleg. Docent i apassionat viatger, és llicenciat en Història per la Universitat de Barcelona, Màster en Arqueologia per la mateixa universitat i Màster en la Mediterrània Antiga per la Universitat Oberta de Catalunya. Gran coneixedor de tot l’entorn Mediterrani i enamorat de les cultures que envolten aquest mar, ha viatjat i realitzat un bon nombre de viatges pel nord d’Àfrica (més de trenta a Algèria), el Pròxim Orient, centre Amèrica, Àsia i sobretot pels països de la ribera mediterrània.
Ha realitzat nombroses excavacions a Menorca, a Catalunya i a Tunísia i Algèria, així com investigacions històriques en relació a emigracions a Algèria i colonialisme i comerç negrer. Com a docent treballa a la Universitat de les Illes Balears coordinant la Universitat Oberta per a Majors, així com a l’Ateneu de Maó i a l’escola d’adults. Expert en el guiatge pels monuments del patrimoni prehistòric i històric de la seva illa, Menorca, és també membre de la Secció d’Història i Arqueologia de l’Institut Menorquí d’Estudis.
La seva passió és viatjar, però sobretot difondre els seus coneixements i donar a conèixer la història dels territoris dels que n’és coneixedor.

VISAT I REQUERIMENTS D’ENTRADA
Cal tenir el passaport vigent amb una vigència mínima de 6 mesos des de la data de sortida del país. Per entrar a Algèria és necessari un visat, que el tramitarà Tarannà.
Aquests són els requisits necessaris per a la nacionalitat espanyola. Per a la resta de nacionalitats pot haver-hi altres requisits, per la qual cosa és imprescindible informar a Tarannà.
Per a la tramitació del visat és necessari:
– Dues fotografies de mida carnet
– Passaport original, amb una vigència de 6 mesos
– Emplenar el formulari (amb lletra molt clara) de petició de visat (us el farem arribar en PDF)
– La tramitació es realitza en 14 dies

VACUNES I SANITAT
És imprescindible que prèviament a la formalització de la reserva, consulteu amb els serveis de Sanitat Exterior / Medicina Tropical de la vostra Comunitat Autònoma, les vacunes i/o requeriments mèdics que necessiteu per a realitzar aquesta ruta: https://www.mscbs.gob.es/profesionales/saludPublica/sanidadExterior/salud/centrosvacu.htm
Per a la realització d’aquest viatge no hi ha cap vacuna obligatòria.

CONSELLS SANITARIS
Es recomana portar una petita farmaciola amb:
– Analgèsics
– Antibiòtics
– Material per a fer cures (tiretes, esparadrap, venes, tisores, pinces, etc.)
– Antisèptic
– Pastilles contra la diarrea
– Tractaments habituals

L’aigua que s’utilitzarà per beure durant el viatge serà de la ciutat de Djanet, està potabilitzada per les autoritats sanitàries locals, i mai ens ha produït cap problema.

SEGURETAT
Respecte a la seguretat per al viatger, a hores d’ara podeu obtenir informació actualitzada a la pàgina de el Ministeri d’Afers Exteriors d’Espanya.
Proposem aquest itinerari de Djanet per l’interessant d’aquests territoris, així com per la confiança en la seguretat que suposa.
D’altra banda es van incrementant les companyies aèries que volen a territori algerià. Des de Madrid surten dos vols a Alger d’Iberia. D’altra banda, també hi ha vols directes des d’Alacant i Palma de Mallorca. Air Algerie té 6 vols setmanals a Alger des de Barcelona i 3 des de Madrid, sent un total de vols d’Espanya a Algèria de 16 cada setmana. Aquest progressiu increment dels vols posa de manifest la bona relació entre els dos països, la qual cosa reforça la idea que Algèria és un país segur per als estrangers.
S’ha obert Consolat General d’Algèria a Barcelona.

PERSONES AMB MOBILITAT REDUÏDA
És necessari disposar d’informació del viatger o menors al seu càrrec que es troben en aquestes circumstàncies: persones de mobilitat reduïda (per motius de discapacitat física, sensorial o locomotriu; permanent o temporal; discapacitat o deficiència intel•lectual; o qualsevol altra causa de discapacitat, o per l’edat, i la situació de la qual requereixi una atenció adequada i l’adaptació a les seves necessitats particulars del servei).

ALLOTJAMENTS PREVISTOS O SIMILARS

La categoria dels hotels a Algèria és bàsica. Gairebé sempre seleccionem els millors disponibles però en algun d’ells pot haver talls de llum o d’aigua i retard a l’hora de poder ocupar l’habitació. Tots disposen de restaurant, i per la nostra part, intentem que tinguin la màxima neteja.

La categoria turística està basada en la classificació turística local.
Aquest programa té un 50% d’hotels amb bones pràctiques en sostenibilitat.

 • Alger: Hotel ABC***
  Connexió Internet Wifi: Si. Gratuït.
 • Setif: Hotel Ibis****
  Connexió Internet Wifi: Si. Gratuït.
  Bones pràctiques en sostenibilitat: Les marques Ibis formen part de AccorHotels, un grup compromès des de fa nombrosos anys que no cessa en la seva obstinació de millorar les coses. Amb el programa Planet 21, el Grup s’ha fixat uns objectius ambiciosos per al 2020 al voltant de quatre eixos estratègics: treballar amb els seus empleats, implicar els seus clients, innovar conjuntament amb els seus socis, i treballar amb les comunitats locals, i dos desafiaments clau que són l’alimentació i els edificis. A més, en els hotels, conviden als seus clients a reutilitzar les seves tovalloles. L’estalvi d’aigua i d’energia finança la plantació d’arbres i es planta un arbre cada minut.
  Les marques Ibis porten molts anys compromeses amb la lluita contra l’explotació sexual infantil. Els seus equips s’han mobilitzat enormement i sensibilitzen als clients per combatre aquesta xacra. En els seus restaurants també ofereixen una alimentació sana, equilibrada i de qualitat: ús de productes conreats als horts dels seus hotels, productes locals, etc. Així com reduir el malbaratament d’aliments i eliminar dels seus restaurants les espècies de peixos protegides. Finalment, recorren a l’ús de sabons, gels de dutxa i xampús amb certificació ecològica disponibles a les seves habitacions.
 • Batna: Hotel Salim**
  Connexió Internet Wifi: Si. Gratuït.
 • Constantina: Hotel Ibis****
  Connexió Internet Wifi: Si. Gratuït.
  Bones pràctiques en sostenibilitat: Les marques Ibis formen part de AccorHotels, un grup compromès des de fa nombrosos anys que no cessa en la seva obstinació de millorar les coses. Amb el programa Planet 21, el Grup s’ha fixat uns objectius ambiciosos per al 2020 al voltant de quatre eixos estratègics: treballar amb els seus empleats, implicar els seus clients, innovar conjuntament amb els seus socis, i treballar amb les comunitats locals, i dos desafiaments clau que són l’alimentació i els edificis. A més, en els hotels, conviden als seus clients a reutilitzar les seves tovalloles. L’estalvi d’aigua i d’energia finança la plantació d’arbres i es planta un arbre cada minut.
  Les marques Ibis porten molts anys compromeses amb la lluita contra l’explotació sexual infantil. Els seus equips s’han mobilitzat enormement i sensibilitzen als clients per combatre aquesta xacra. En els seus restaurants també ofereixen una alimentació sana, equilibrada i de qualitat: ús de productes conreats als horts dels seus hotels, productes locals, etc. Així com reduir el malbaratament d’aliments i eliminar dels seus restaurants les espècies de peixos protegides. Finalment, recorren a l’ús de sabons, gels de dutxa i xampús amb certificació ecològica disponibles a les seves habitacions.

SOSTENIBILITAT DEL VIATGE

PUNTS FORTS SOSTENIBLES

 • En un intent per reduir el consum d’hidrocarburs, en els últims anys Algèria, per tal d’aprofitar les seves excel•lents condicions geogràfiques i climàtiques per a la producció d’energia a través de fonts renovables, ha reforçat la seva aposta per un model energètic basat en el desenvolupament sostenible.

OFICINA RECEPTIVA EN DESTÍ

Seleccionem els proveïdors que ens ofereixen la qualitat que desitgem per als nostres viatgers. Viatjar amb seguretat i gaudir d’unes merescudes vacances són prioritats per a nosaltres. Treballem aquesta destinació amb un proveïdor que compleix amb aquests valors de qualitat i servei.

CONTACTA ARA* Camps requerits

Comparte esta página:
Síguenos:
Entérate de nuestros viajes antes que nadie

Entérate de nuestros viajes antes que nadie

 

Entérate de nuestros nuevos viajes, recomendaciones expertas, curiosidades culturales, y más, con nuestras newsletters.

 

Regístrate, es muy fácil.

 

Y recuerda: podrás modificar tus datos en cualquier momento.

Tarannà Club de Viatges, S.A. usará la información que usted proporcione en este formulario para estar en contacto con usted y para enviarle actualizaciones y promociones. Sus datos serán tratados según la Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales.

Para obtener más información acerca de nuestra política de privacidad

Petición enviada correctamente. Recibirás un correo de confirmación para finalizar el proceso