93 411 83 73

HORARIO TELEFÓNICO: DE 9:30h A 13:30h


Comentarios viajeros Noruega

En esta sección podéis encontrar una recopilación de los comentarios que nos vais enviando.
Envíanos tu comentario rellenando el siguiente formulario

Hola Carla!
Estem molt be i tot va anar molt be. Ens va agradar moltíssim, tant que ja estem pensant en tornar-hi a fer la part nord l’any proper!

No mes varem tenir un susto el primer dia a Stavanger, al arribar a l’hotel no figurava la reserva i no mes tenien disponibilitat per una nit però al dia següent ja ho varen arreglar. Per la resta, els hotels fantàstics, sobretot per la ubicació sempre super-centrics. El cotxe llogat també força be. Així que hem tornat molt satisfets de viatjar amb vosaltres i aviat repetirem.

De fet volíem anar 4 dies a Estambul pel pont del Pilar (sortida el dissabte 9/10 tornada el dimarts 12/10= 3 nits). Serem 5 (2 habitacions dobles, 1 individual) i voldríem vol + un bon hotel ben ubicat. Potser el meu marit, l’Albert, es passa a veure’t aquesta tarda i t’ho explica millor. Lo de la ubicació del hotel i que sigui força maco és important perque anem amb la meva mare que té 81 anys i no pot caminar gaire. Així que pensem agafar bus turístic, un creuer pel Bosforo i tot el que impliqui no caminar (si tens idees = benvingudes!) i si alguna d’aquestes activitats ens les pots incloure, dons perfecta.

Una forta abraçada i fins aviat!

Elsa

Comparte esta página:
Síguenos: