93 411 83 73

HORAS CONCERTADAS LUNES A VIERNES DE 10h a 18h


Comentarios viajeros Mauritania

En esta sección podéis encontrar una recopilación de los comentarios que nos vais enviando.
Envíanos tu comentario rellenando el siguiente formulario

Xavier,

Per cert, que ja he tornat i no t’he dit res de res sobre el viajecito, eh??

com ja saps, vem tornar fa temps, si, si, el 28 d’agost i tan contenta i feliç, vaig seguir descansant i he començat a treballar i calladeta…

L’altre dia vaig pensar: nena, havent quedat contenta del viatge i organització i equip i itinerari i menjar i cel i Nuackchot i mercat de peix i tot, tot, tot, li podries fer saber al Xavier, no???

Doncs apa, ja ho saps.

No em vaig quedar al poblat de pescadors, doncs no erem a Luik (que és un pel brutet i més gran). Vem anar a Arkisse, una cucada, molt tranquil i net i fantàstic. Però clar, d’aquí no hagués tornat mai a la vida… i això que ja havia aprés algunes frases en Hasania per poder-me comunicar i sol·licitar un vehicle de tornada a la capital… però vaig estar cuidadeta i protegida gràcies a la hospitalitat mauritana.

Moltes gràcies per tot!!

Fins aviat. D.

Hola Xavier:

Sóc en Víctor. Aquest estiu varem estar a Mauritània i era tan sols per dir-te que el viatge va ser fantàstic. Molt ben organitzat, sense mes problemes que els propis del país i les circumstàncies, però que tampoc van ser gaires. El guia sobretot, mol atent i pendent de que tot anés bé (nosaltres li dèiem Min, però desconec si era realment així) i el conductors van estar perfectes i el coordinador que ens va rebre a l’arribada i la tornada, molt correcte. Ademés no varem tindre cap problema amb els avions (algun retard) ni les maletes, així que més contents encara.

Enhorabona pel viatge i fins aviat. Ja començo a pensar en el que farem les properes vacances!

Victor Sales

Gerente RR.HH. Area Industrial

Almirall

Comparte esta página:
Síguenos:
Entérate de nuestros viajes antes que nadie

Entérate de nuestros viajes antes que nadie

 

Entérate de nuestros nuevos viajes, recomendaciones expertas, curiosidades culturales, y más, con nuestras newsletters.

 

Regístrate, es muy fácil.

 

Y recuerda: podrás modificar tus datos en cualquier momento.

Tarannà Club de Viatges, S.A. usará la información que usted proporcione en este formulario para estar en contacto con usted y para enviarle actualizaciones y promociones. Sus datos serán tratados según la Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales.

Para obtener más información acerca de nuestra política de privacidad

Petición enviada correctamente. Recibirás un correo de confirmación para finalizar el proceso