93 411 83 73

HORAS CONCERTADAS LUNES A VIERNES DE 10h a 18h


Comentarios viajeros Camboya

En esta sección podéis encontrar una recopilación de los comentarios que nos vais enviando.
Envíanos tu comentario rellenando el siguiente formulario

Hola Cristina. Hola Taranna.
El nostre agraïment a tots per la bona organització del nostre viatge. Perfectes els itineraris, els hotels…
No van haver problemes en vols, autocars ni trens i per descomptat, uns guies que ens deixen un gran record, sobretot en el factor humà.
Els menjars, aconsellats per vosaltres amb algunes de les vostres adreces i altres vegades aconsellats pels guies, no van fallar.
Ens ho vam passar molt bè i hem fet uns llaços amb el grup immillorables.
Durant els viatges es masteguen i s’empassen les vivències del viatge però és quan passen diversos dies després de la tornada quan realment paeixes aquests moments ja passats i per la nostra part, només podem dir: Quina bona ració de viatge!!!!!
Petons.
Paco, Mcarme , Greta.

 

 

Bon dia Cristina,
el viatge va anar molt bé. Les meves expectatives del viatje es van superar. La meva primera expedició a l´Asia ha estat captivadora.
Pel que fa al grup, hi he estat molt a gust. Ens ho hem passat molt bé. La familia ha estat un puntal molt important en la cohesió del grup.
Cambotja: El guia parlava bé el castellà i força amable. L’hotel una maravilla.
Vietnam tots els guies havien estudiat a Cuba per la qual cosa un bon enteniment.
El guia del Sud, va ser un molt bon acompanyant de viatge, però no bon guia, una cosa compensa l’altra.
El del Centre no em va agradar gens.
El del nord un molt bon guia i una molt agradable persona. Va tenir moltes atencions amb tots nosaltres.
Els hotels del Vietnam van estar bé en general, si he de criticar una mica seria al vaixell de la Bahia de Halong, en la neteja de les habitacions. El menjar estava molt bo, encara que molt cares les begudes.
Els vols van anar bé i no es va extraviar cap maleta!

Fins aviat,

Anna Bertran

 

 

Bon dia Cristina i Josep.

Us escric aquest correu per felicitar-vos per l’organització del viatge de Cambondja-Vietnam del 2 d’agost; ha superat de molt les expectatives que hi tenia dipossitades.

El viatge ha estat genial, molt ben organitzat i sense cap imprevist ni problema destacable… els guies han estat molt atents, afectuosos i professionals (tots), el transport molt ben coordinat, els hotels molt per sobre de les meves expectatives (el Tara Angkor y el de Hoi An han estat
fabulosos) tant en qualitat com en ubicació (molt cèntrics), i el recorregut ha estat fantàstic…

També cal remarcar que he coincidit amb un grup humà fantàstic: jo que anava sol destaco el bon rotllo i companyerisme que hi ha hagut amb els meus companys de viatge durant tot el trajecte… sense dubte ha estat un factor important també per l’èxit del viatge.

En resum, el viatje ha estat fabulós…

Per altra banda, tot i que el conjunt del viatge ha estat tant satisfactori, m’agradaria comentar-vos també alguns punts que crec que podrien millorar-se i que, sense ser remarcables com a nota negativa, sí podrien haver estat millor…

1.- El vaixell de la badia de Halog era, sincerament, molt cutre… molt per sota de la mitja del viatje… No hi havia toldo i tant pel sol com per la pluja haviem d’estar apinyats en un raconet… les amaques estaven trencades… els camerots eren moooolt sencills, i no especialment comfortables/agradables… en fin, a mi no em va supossar un tràngul, però si és cert que no m’esperava quelcom tant sencill (sense comentar els preus excessius de les begudes).

2.- Tot i que durant el viatge s’han fet visites a fàbriques de tot tipus on després es podia comprar (cap problema ja que han estat interessants, curtes i gens agobiants), la visita a la casa de les «perles» tornant de Halong crec que sincerament no corresponia…

3.- A Vietnam he menjat de fàbula tant a restaurants sencills com a restaurants cars… però m’agradaria remarcar que els 2 dinars que estaven inclosos al viatge han estat precisament els més fluixos… El dinar a la pagoda del perfum era molt fluix…. pero el de l’últim dia tornant de Sapa, aquest si que realment era dolent… incomestible,…. Ho destaco ja que tant jo com alguns companys de viatge ens ha agradat probar menjars i hem disfrutat del menjar del país…. però el que ens van servir en aquest últim dia no es podia menjar…

4.- A mode de suggerencia, crec que la tornada de Sapa i el viatge de tornada en avió hauria d’estar partida amb un dia i nit a Hanoi per recuperar forces… personalment vaig estar més de 48 hores sense dormir…
al tren no vaig poder descansar, i agafar la maratón de vols tot seguit és matador.. i més si et costa descanar en un avió com a mi :S

En conclusió, felicitar-vos per la feina,… el viatge ha estat EXCELENT.
Ja estic mirant el vostre catàleg per l’any que ve….

Gràcies per tot!

 

Hola Cristina, sóc l’Àngels C.

Només és per comentar-te una mica el viatge. Ens ha agradat tot molt, sobre tot Halong, els temples d’Angkor, Sapa i el Mekong.

Amb la resta de persones del grup molt bé, hem estat molt cómodes i hem conectat força.

Els vietnamites i els cambodians són en general molt agradables i accesibles, amb ganes de comunicar-se, malgrat que la seva forma de viure i costums siguin diferents, peró per aixó és viatja, no? per conéixer-ho tot una mica.

El més desagradable (entre cometes) del viatge són les motos a Hanoi i sobre tot de Saigon, peró «quasi» t’acabes acostuman a conviure amb elles, i el que és millor, que al arribar a Barcelona et sembla una ciutat silenciosa. je je

El menjar bo i econòmic, i hem aprofitat algunes de les adreçes que ens vau facilitar.

Els guies molt correctes, agradables i amb ganes d’agradar, i els conductors, uns grans esquivadors de motos i bicis, ens han donat pocs ensurts.

Els hotels, i com és normal, alguns millors que altres, però tot molt bé. Nosaltres al ser tres, en l’unic que estavem molt estrets era a l’hotel de Saigon, peró vaja res que ens enturbies el viatge. El junco fantàstic.

En fi, un viatge estupendo, molt ben preparat i organitzat, amb la companyia de gent molt maca, un viatge que no oblidarem i que no dubtis que recomanarem.

Petons

Àngels C

Hola Cristina,

El viatge va anar molt bé, no hem tingut cap tipus de problema, tot ha anat com estava previst. Ens ha agradat moltissim i hem disfrutat molt. Potser ara coneixent els dos països fariem algunes modificacions en la ruta quant a les visites a pagodes i temples i fer més caminades. Laos va ser molt tranquil i relaxant i Cambodja ens va permetre coneixer de molt aprop la realitat de la guerra. Les visites al Kike Figaredo i a Infants del Món van ser maquissimes, en els dos casos vam estar tot els dia amb ells compartint els seus problemes i els projectes en marxa. Ho repetiriem. Tot i aixi l’estada a Ankor va quedar bastant reduïda a les visites a temples i no varem poguer practicar el “pierdase” per aquell entorn natural tan maco.

Hola Cristina, sólo te escribo para decirte que el viaje Vietnam + Camboya de este 5 de Agosto nos ha salido fenomenal (es que como normalmente siempre mandamos sólo para quejarnos…). La organización ha sido estupenda y sobre todo el encanto y la disposición de los guías que nos acompañaron tanto en Camboya como en Hanoi y Norte de Vietnam (Than).
Un viaje recomendable para cualquiera. Estaré pendiente de los que sacáis para el año que viene.
Un saludo,

Elena

Comparte esta página:
Síguenos:
Entérate de nuestros viajes antes que nadie

Entérate de nuestros viajes antes que nadie

 

Entérate de nuestros nuevos viajes, recomendaciones expertas, curiosidades culturales, y más, con nuestras newsletters.

 

Regístrate, es muy fácil.

 

Y recuerda: podrás modificar tus datos en cualquier momento.

Tarannà Club de Viatges, S.A. usará la información que usted proporcione en este formulario para estar en contacto con usted y para enviarle actualizaciones y promociones. Sus datos serán tratados según la Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales.

Para obtener más información acerca de nuestra política de privacidad

Petición enviada correctamente. Recibirás un correo de confirmación para finalizar el proceso